Dachstein přes Adamek Hütte Alena Wehle 20. 6. 2014

Dachstein přes Adamek Hütte

Vzdálenost z Prahy do Hallstatu je o pár kilometrů kratší, než do mé rodné vísky v Beskydech. To je slušná konkurence, obzvlášť když je dobrá předpověď počasí. Jediné, s čím je potřeba počítat, že podobně uvažuje více lidí a třeba cestou na chatu Adamek hütte se chvílemi můžete podezřívat, že jste nepřejeli hranice. No dobře, stačí se dobře dívat a je jasné, že tomu tak není. Výhledy jsou totiž skvostné už od výstupu z auta v Gosau a i kdyby se někdo rozhodl nevystoupit až na vrchol Dachsteinu, i kolem chaty se může zcela nasytit alpskými výhledy.

Témata Cestování
Alena Wehle

Pokud tušíte, že vaše vnímavost je vyšší než obvyklá, můžete se propojit s podobně laděnými lidmi ve Facebookové skupině a taky čerpat inspiraci v dalších článcích na mých sítích – předvším na Instagramu a Facebooku.

A pokud nechcete trávit čas na Facebooku, ale rádi byste dostávali upozornění na nový článek, stačí zadat e-mail do políčka vedle textu.

Více o autorce najdete tady.

Zpět na Blog

Patříte mezi vysoce citlivé?
eBook zdarma / TEST

Máte to, co 80% lidem chybí? Patříte mezi menšinu vysoce citlivých? Otestujte se. Vytvořila jsem pro vás rozšířený test ZDARMA.

E-BOOK ZDARMA